Gjestebok

?svar
av: inge - 16.03.2010
Hej, etter å ha hørt cden din lurer på hvor jeg finner gud?


RE:?svar
svar til ingeav: Chris - 19.03.2010
Heisann :-)
Det var det beste spørsmålet i hele verden. Det er modig av deg å stille spørsmålet. Mange mennesker tør ikke å tenke over det, så bra du gjør det. Jeg kan nok ikke alt om dette, men jeg skal prøve å svare så godt jeg kan.
Selvfølgelig må vi begynne med naturen, som er så vakkert skapt, bare se i speilet :-) Noen må jo ha skapt det, og ingen andre enn Gud kan få det til.

Så møter vi Gud i andre mennesker, fordi de er skapt i hans bilde. I kjærlighet, godhet og sannhet skjønner vi at vi er mer enn dyr.

Samtidig er det jo slik at bakeren ikke gjemmer seg i brødet. Gud gjemmer seg heller ikke i naturen eller menneskene. Han er et vesen, det største, fineste og beste. Hvordan han virkelig er ser vi i Jesus. Nå vil jeg fortelle deg en hemmelighet. Du lurer kanskje på hvordan du kan finne Gud, men helt siden før du ble skapt så lurte Gud på hvordan han kunne finne deg. At du har det spørsmålet i ditt hjerte er et digert steg i Guds retning. Jeg vil anbefale deg å be Gud vise seg til deg. Den som leter skal finne, og den som banker på skal døren bli åpnet opp for. Det er Guds løfte til oss. Jeg vil også anbefale deg å lese 1. Mosebok i Bibelen, samt Lukas evangeliet i Det nye testamentet og Paulu`s 1. og 2. brev til Tessalonikerne (også i Det nye testamente.) Hvis du synes det er tungt å lese Bibelen, send en mail til ellerstakk@ywam.no med postadressen din, så vil jeg gjerne sende deg en hjelp som jeg skrev for 5 år siden. Mitt siste råd er å bruke tid sammen med noen som virkelig kjenner Gud der du bor. Hvis du ikke kjenner noen, skriv det og i mailen så kan vi se på det. Jeg har bedt for deg, sammen med mine venner på kontoret.

Hilsen Chris.
PS: Har du Øystein-CD 2? Si ifra så kan du få den også.Tilbake til forumet


Vår nettside bruker Cookies