Gjestebok

jeg trenger litt hjelp med å forståsvar
av: Sara - 15.06.2014
for en stund siden begynte jeg å be til gud om å forstå mer om hva han vil med livet midt. jeg har utviklet meg mye, men jeg føler at det er noe som mangler og at jeg kanskje kan finne svar på noe i bibelen. jeg er ikke så glad i å lese mye og jeg vet ikke så mye om hvor jeg skal begynne å lese eller om det i det hele tatt står noe i bibelen som kan hjelpe meg til å forstå mer. jeg vet ikke om du kanskje kan hjelpe meg å finne ting i bibelen eller eventuelt andre steder som kan hjelpe meg.

tidligere i gjesteboken har jeg sett ander som har spurt om oppfølgning, jeg vet ikke helt hva det vil si, men det ser ut som det kanskje er det jeg trenger.

hilsen sara


RE:jeg trenger litt hjelp med å forståsvar
svar til Saraav: Chris - 13.10.2014
Hei Sara!
Takk for din melding ;-) - jeg beklager at jeg er så sen til å svare, jeg så den først skikkelig nå! Det har vært en del reising med Øystein og akkurat nå er jeg i Nordnorge, i Kirkenes for å ha Øystein show her - sorry at jeg ikke har svart deg før!!
Når det gjelder å finne ut ting om livet, så tror jeg at Gud har svar på det du trenger. Han har tross alt lagd hele universet og har kjent deg siden du ble til, og vet alt om deg. Jeg tror også at Guds bok Bibelen har mange gode svar. Og jeg er enig i at det ikke er så enkelt å finne de i den store boka, det er jo over tusen sider oppe i der ;-). Jeg kan gjerne hjelpe deg med å finne noe om et tema som du lurer på.
Hva slags tema tenker du det ville vært interessant å høre mer om?
Ha en god helg ;-),
hilsen
Chris


RE:RE:jeg trenger litt hjelp med å forståsvar
svar til Chrisav: Sara - 06.11.2014
takk for svar
jeg tenkte på temaene tro og kjærlighet. :)Tilbake til forumet


Vår nettside bruker Cookies